09-05-12

Geelse Bouwmaatschappij: 'regeltjes moeten veranderen'

100 jaar.sociale woning.jpgFraude met sociale woningen: zieke 82-jarige op straat

Reaktie van 'Onbekend':

'de geelse huisvesting is niet eerlijk met hun regels ze maken maar regeltjes bij en nog meer regels omdat ze zogezegd klachten binnen krijgen vroeger mocht je veel meer je mocht nog dieren hebben nu moet je ze al aangeven en sterft 1 van u dier dan mag je zelfs nog geen hond meer kopen , zelfs kennisen die een dier meebrengen om op bezoek te komen dat mag niet als je zelf dieren hebt !!wat voor zever is dit ik vind dit machtsmisbruik van de geelse bouwmaatschappij je mag niet meer behangen en als je u muren groen schilderd en je gaat uit u huis dan moet je al u muren terug wit verfen , er mogen geen honden blaffen in de tuin of je moet u hond wegdoen , en als je lawaai maakt krijg je een boete van 250euro what the fuck??? ik vind dat niemand nog huur moet betalen en moet beginnen met staken!!!! want dit kan echt niet meer ze maken ons leven kapot wij zijn kansarmen , sommigen zijn te ziek om te werken of zijn invalide hier word totaal geen rekening mee gehouden!! neem nu bv je hebt 2 katten en je wil een hond om te gaan wandelen want dat kost geen geld gaan wandelen en dat is het enigste wat je nog kan en je mag dan geen hond bij kopen moet je jaren aan een stuk thuis zitten omdat je niet kan gaan werken en staren naar u 4 muren je moet ook weten dat er ook jongeren huren van de geelse met psychise problematiek hier word ook geen rekening mee gehouden !!!! en zo is er nog veeel meer laat de mensen toch leven het leven is al zo kort!! iedereen zou in actie moeten komen en moeten staken en geen huur meer betalen die regeltjes moeten TERUG VERANDEREN!!!'

----------

Aan Onbekend:

Bedankt voor je reactie. Ik denk niet dat het nodig is om te gaan 'staken'.

In de wijk Koninkrijk te Morkhoven werden aktievoerder Marcel Verrvloesem en zijn vrienden met hun 80-jarige zieke moeder, uit hun woning van de Geelse Bouwmaatschappij gezet.

Dat ging heel simpel: enkele bewoners van de wijk stelden een petitie op en liet die op de politieke agenda van de Herentalse gemeenteraad zetten, waar de zaak werd besproken.

Tegelijkertijd lieten zij de petitie door een bevriende wijkagent als 'klacht', aan de directie van de Geelse Bouwmaatschappij overmaken.  En klaar was kees.

We stellen dus voor dat je met een paar mensen een petitie opstelt en links en rechts wat mensen uit de politiek en uit het bestuur van de Geelse Bouwmaatschappij contacteert.

http://corruptie.skynetblogs.be/archive/2011/03/09/fraude...

----------

Geelse Bouwmaatschappij en Toezicht op de naleving van de reglementering inzake (sociale) huisvesting:

Geelse Bouwmaatschappij
Kameinestraat 3

2440 Geel
telefoon:014580155 - fax:014580941

http://www.geelsehuisvesting.be/bijlagen/20120109020117_Informatie_bij_inschrijving_-_GH.pdf


Phoenixgebouw

Afdeling Toezicht

Paul Michel, Afdelingshoofd

Koning Albert II-Laan 19 bus 22

1210 Brussel

T 02 553 22 00

F 02 553 22 35

toezicht@rwo.vlaanderen.be


http://www.rwo.be/Default.aspx?tabid=12736


Men kan de Minister van Wonen persoonlijk contacteren:

Minister van Wonen, Mevrouw Freya Van den Bossche

Martelaarsplein 7

1000 Brussel

(kabinet.vandenbossche@vlaanderen.be)

 

PS. Laat ons weten indien de administratie van Minister Van den Bossche (sp.a) uw brief niet moest beäntwoorden. Wij raden U aan om niet meer voor de sp.a te stemmen indien uit uw zaak zou blijken, dat de Minister en/of haar administratie hun werk niet ernstig nemen.